Οι Προτάσεις Μας

Πρωτότυπα τσαντάκια για τις βόλτες σας, μοναδικά σκουλαρίκια για εμφανίσεις με στυλ, προϊόντα περιποίησης και μαυρίσματος, με υπέροχες υφές και αρώματα, μάσκες προσώπου, φωτεινά χρώματα στα νύχια και στα χείλη, είναι λίγες μόνο από τις νέες προτάσεις μας για χαρούμενη, ανοιξιάτικη διάθεση!

Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν με μοναδικό τρόπο κάθε εμφάνιση! Η πρότασή μας: το χρώμα δεν είναι ποτέ αρκετό! Αποκτήστε μοναδικά κομμάτια και συνδυάστε τα με το δικό σας στυλ για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Τους καλοκαιρινού μήνες η ανανέωση είναι επιβεβλημένη. Βερνίκια νυχιών σε αγαπημένα αποχρώσεις και signature κωδικοί για τα άκρα σας μόνο. Extra bonus: είναι ασφαλή για χρήση κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, αφού δεν περιέχουν χημικά! Τα αγαπάμε λίγο παραπάνω επειδή δεν δοκιμάζονται σε ζώα και έχουν vegan σύνθεση.

Κρέμες, αφρόλουτρα, σαπούνια  με βελούδινες υφές και μεθυστικά Eau de Parfum, Eau de Toilette και Body Mist που ανανεώνουν σώμα και πνεύμα, για μικρά καθημερινά τελετουργικά ομορφιάς.