ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ESPA Banner
FBTC | The Documentary Project

FBTC | The Documentary Project

FBTC ELPIDA RODINOU

Η ROUS PR διοργανώνει το πρώτο Fashion & Beauty Technology Conference | The Documentary Project στο σπίτι της 24 MEDIA, η οποία έχει αναλάβει τη παραγωγή του.

κερί σόγιας Grapefruit & Bay Cereria Molla
Ανακάλυψε αρωματικά κεριά

Στόχος είναι να αναδείχθουν πτυχές της καθημερινής δραστηριότητας στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς όπου η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο, από τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που συμβάλλουν στην παραγωγική διαδικασία μέχρι την επικοινωνία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το κοινωνικό αντίκτυπο.

Έχοντας περάσει από διευθυντικές θέσεις οικονομικών σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, έψαχνα εναγωνίως εκείνο που θα με έκανε ευτυχισμένη, αφού διαπίστωσα νωρίς ότι η λογιστική δεν ήταν η αληθινή κλίση μου. Κι όταν καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο, τότε αυτό περιβάλλεται από μια χρυσόσκονη χαράς που μεταφέρεται σε όποιον περνάει την πόρτα του Kiss me, stupid.

Με την ιδιότητα μου ως  δημιουργός του beauty concept shop Kiss me, stupid, ως επαγγελματίας στο χώρο της ομορφιάς και με την πολυετή εμπειρία μου σαν make up artist, συμμετείχα με μεγάλη χαρά, στο πάνελ της 2ης ενότητας Fashion Beauty Technology. Με τις δυο υπέροχες συνομιλήτριες, Μαρία Μπαλτούμα (Mairis Clothing) και Έλενα Κούτσια (Elena Koutsia Bridal) και σε συντονισμό της Άννυ Σπιλιώτη, αναπτύξαμε επίκαιρα θέματα. Συζητήσαμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, για ποιους  λόγους οι αγοραστές επισκέπτονται τα φυσικά καταστήματα και πολλά ακόμα.

Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές και την παραγωγή που με συμπεριέλαβαν σε αυτή την αξιόλογη και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία!

Sharing is caring

Νέες αφίξεις

  • -17%
    MUA Peptide Lip Balm plus 2 giftsMUA Peptide Lip Balm Watermelon Sorbet
    29.94 

Sale up to 50%

  • -17%
    MUA Peptide Lip Balm plus 2 giftsMUA Peptide Lip Balm Watermelon Sorbet
    29.94 

Δε΄΄ιτε επίσης

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι αγορών σας!

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.